Mod Team safian Napisano 16 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Cześć, jako, że szukam nowych ciuchów, a z Chińczykami nie da się dogadać pomyślałem, że i może w tym roku znaleźliby się chętni na forumowe ciuchy, na zrobienie grafiki no i zamawianie/wysyłkę. Te ciuszki z zeszłego roku wyszły bardzo fajnie, jakościowo i cenowo też jest nieźle (spodenki + koszulka wyszły chyba w okolicach 150 zł,), więc można by też w Top Princie zamówić, aczkolwiek to już są szczegóły To jak są chętni do organizacji i zakupów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 możliwe że ja bym się pisał, o ile nie będzie innych wydatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja być może też bym zamówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 zamówił bym z chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Zamówienie by poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Może i ja jaką koszulinę bym przytulił w rozsądnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZaskuL Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Chętny może na cały komplet. Będę śledził temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 16 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Chętni na stroje są, brakuje organizatora. Safian, może ty byś zajął się tą fuchą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Brakuje jeszcze kogoś (lub kilku ktosiów ), kto ładny projekt nam zrobi. Ja tam się do organizacji nie nadaję, ostatnio mam sporo na głowie i ogólnie chyba lepiej mi nie powierzać takich rzeczy, aczkolwiek jak będzie projekt i chętni na koszulki a nie będzie kogoś kto ogarnie resztę to pewnie się tym zajmę Dużo mamy osób chętnych jeszcze? Bo dla 10 osób to nie ma co robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Również się piszę na koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 spokojnie daj termin nawet do kwietnia - trochę ludu się znajdzie a temat przypnij powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 być może będę mógł nieco pomóc w organizacji, bo w Top Princie mam już wydeptaną ścieżkę i jakieś doświadczenia z zeszłorocznej edycji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 ja również bym się pisał na taki "uniformik" ale tylko jeśli pampersik będzie fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon91 Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jeśli komplet będzie dobry jakościowo + dodatkowo będzie fajnie wizualnie zaprojektowany w podanej cenie to obiecuję wziąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatus Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 I ja chętnie się odzieję w taki komplecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Panowie - będzie ogłoszony konkurs na projekt nowego stroju, potem będzie temat z listą chętnych, na razie skończcie te posty. A i tak strój weźmie nie więcej niż 50% wcześniej się deklarujących... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kartezjusz Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 akceptacja... :] Biorę w ciemno. Tylko proszę w zdecydowanie czarnych odcieniach - bez pstrokatości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 koszulinke wsysne i ja EDIT: moze jakis maly konkurs na szate graficzna? Ewentualny zwyciezca niech ma komplet za darmo, he? POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ja tez bym się pisał na komplecik... a jak bedzie wersja dla kobiet to i żonę namówię Czy Top Print ma jakiś programik do przygotowywania projektów ?? ich strona jest trochę uboga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jeżeli ktoś nie skopie projektu to na pewno kupię. Pomysł z konkursem bardzo dobry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Chętnie kupię jak projekt mi przypadnie do gustu. Może i cały komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Jeśli za komplecik 150zł to biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 18 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ok, czyli zainteresowanie jest spore, czyli pewnie coś z tego wyjdzie W takim razie na razie nie piszcie kto będzie brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 A co powiecie na takie koszulki https://picasaweb.go...feat=directlink https://picasaweb.go...feat=directlink Nic specjalnego.... 10 minut zabawy na jednej ze stronek Nie pytajcie czemu akurat te kolorki... po prostu je lubię dajcie znać czy linki działają... obrazki są z Picassa Web Google i nie bardzo wiem jak je załączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 18 Lutego 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Załącza się klikając prawym na Picasie > otwórz obrazek/kopiuj URL obrazka i wrzucając tu w takach [ IMG]. Spokojnie, zrobimy jakiś konkurs, będzie czas na zgłaszanie swoich propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.